Print Designer

Omschrijving

Ben jij de beste in het maken van On-trend Fashion Designs en Prints & wil jij werken voor één van de snelstgroeiende Fashion Brands van Nederland? Voor ons Creative Team zijn we per direct op zoek naar een aan mode verslaafde Print Designer! Lees snel verder om te kijken of jij de topper bent waar LOAVIES naar op zoek is. 

 

De functie
Als Print Designer ben jij verantwoordelijk voor toffe prints voor IT-Shirts, telefoonhoesjes, verpakkingen etc. Wekelijks ben je bezig met het designen en aanleveren van nieuwe prints voor verschillende producten en zul je nauw samenwerken met onze Buying afdeling voor ’fits' van de fashion artikelen en plaatsing van het design. Verder zul je een helpende hand zijn bij Graphic Design. Denkende aan het ontwerpen van nieuwsbrieven en onderhouden van Social Media.
Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende werkomgeving bij een sterk groeiende online fashion brand. Je komt binnen een gezellig en jong team te werken van zo’n 30 collega’s en hebt veel ruimte voor een eigen creatieve invulling van de functie.

 

Werkzaamheden
- Je bent verantwoordelijk voor designs van prints
- Je werkt mee aan het ontwikkelen van verschillende projecten, acties, concepten en campagnes

- Je werkt mee aan het bewerken van foto’s
- Je werkt mee aan het designen van nieuwsbrieven

Vereisten

- Uitstekende skills in Photoshop, Illustrator en InDesign & je bent een ware tekenaar

- Up to date kennis van de mode trends

- Werkt graag resultaatgericht, zelfstandig en komt met eigen ideeën

- Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift

- Je kunt planmatig, secuur en gestructureerd werken

- Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit


Overige informatie
- Fulltime beschikbaar 38 uur p/w

- Locatie Zwolle

- Marktconform salaris afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring
 

Interesse?
Heb je altijd al willen werken bij een fashion bedrijf en denk je de beste aanvulling te zijn op ons team? Reageer dan uiterlijk 31-10-2019 op deze vacature via onderstaande button & stuur je portfolio mee. Wie weet zien we je binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken vinden in november plaats.