Internship - Graphic / Multimedia Designer

Job description

Ben jij dé nieuwe intern op onze Creative Afdeling en ben jij on your way to become the best Graphic Designer? Ben jij altijd bezig met mode, trends en Social Media? Ben jij een harde werker en punctueel én heb jij geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij misschien de topper waar LOAVIES naar op zoek is!

 

De functie: 

Wij zijn op zoek naar een Graphic Designer intern die gek is op mode, altijd de laatste trends spot en verslaafd is aan Social Media. Je bent betrokken bij veel verschillende werkzaamheden, waardoor je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt bij LOAVIES. Je bent verantwoordelijk voor de planning en content van onze social media waar inmiddels meer dan 1 miljoen volgers ons iedere dag weten te vinden! Daarnaast zal je ondersteunen bij de nabewerking van studiofotografie en zal je een helpende hand zijn bij het concepten en creëren van toffe prints, acties en nieuwsbrieven. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stage bij een sterk groeiende online fashion store. Voor deze job zijn we op zoek naar een aanpakker, organisatorisch en creatief talent!

 

Werkzaamheden: 

- Opmaken van nieuwsbrieven, give-aways en advertenties 

- Content creëren voor Social Media en de opgestelde planning uitvoeren

Requirements

Heb jij de volgende kennis en skills in huis? 

- Gevorderde skills in Photoshop en Illustrator 

- Up to date kennis van verschillende Social Media kanalen 

- Punctueel, flexibel, geordend en een doorzetter

- Gevoel voor trends en mode 

- Assertief en een echte teamplayer


Overige informatie: 

- Locatie: Hoofdkantoor LOAVIES in Zwolle

- Stage vergoeding van €300,- p/m op fulltime basis

- 38 uur p/w

- Periode: zo snel mogelijk


Interesse: 

Als jouw modehart sneller gaat kloppen bij het zien van deze stageplek en je fulltime beschikbaar bent; twijfel dan niet en reageer! Wie weet zien we je dan binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek!