Influencer Marketeer

Omschrijving

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende fashion brands van Nederland? Ben jij verslaafd aan Social Media, en kijk je het liefst de hele dag naar influencers om de laatste modetrends te spotten? Kun je goed werken met targets en heb je goede beheersing van de Engelse taal? Dan ben jij misschien de topper waar LOAVIES naar op zoek is!

De functie:

Wij zijn op zoek naar een Influencer Marketeer die kennis heeft van social influencers en de laatste fashion trends. Het werk bestaat grotendeels uit het benaderen van social influencers om vervolgens succesvolle samenwerkingen op te zetten. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het internationaal uitbouwen van onze naamsbekendheid en het veroveren van internationale markten. Elke dag ben je bezig om nieuwe collabs aan te gaan met de leukste influencers waarbij je een sterke, creatieve en commerciële draai weet te geven aan onze samenwerkingen. Naast het contact hebben met deze influencers ben je verantwoordelijk voor een juiste registratie van deze collabs en het aangaan van vernieuwende samenwerkingen. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende werkomgeving bij een sterk groeiende online fashion store. Je komt binnen een gezellig en jong team te werken van zo’n 85 collega’s en voor deze job zijn we op zoek naar een aanpakker, organisatorisch- en commercieel marketing talent!

Werkzaamheden:

- Samenwerking opzetten d.m.v sponsoring en product placement

- Het aangaan van onderhandelingen

- Contact onderhouden met social influencers

- In teamverband het behalen van communicatie targets

- Ondersteunen bij overige marketingactiviteiten (Events, capsule collections etc.)

- Je werkt mee aan het ontwikkelen van verschillende projecten, acties, concepten en campagnes

Vereisten

- Je hebt goede beheersing van de Engelse taal

- Je hebt een passie voor mode, bent verslaafd aan Social Media en hebt brede kennis van social influencers

- Je bent nauwkeurig, scherp en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen 

- Je werkt graag resultaatgericht, zelfstandig en komt met eigen ideeën

- Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit

Overige informatie:

- Reguliere werktijden 09:00 t/m 17:30

- Fulltime 38u p/w

- Locatie Zwolle

- Sluitingsdatum maandag 10 mei 2021

Interesse?*

Als jij denkt de beste aanvulling te kunnen zijn op ons team en heb je altijd al willen werken bij een fashion bedrijf? Twijfel dan niet en reageer snel! Stuur je motivatie en CV + foto naar jobs@loavies.com met als onderwerp sollicitatie influencer marketing assistent en wie weet zien we je dan binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek!

*Houd je spam in de gaten, het kan zijn dat de mail vanuit ons systeem per ongeluk hierin terecht komt.