Graphic / Multimedia Designer - INTERNSHIP

Omschrijving

Wil jij stage lopen bij één van de snelst groeiende fashion webshops van Nederland? Ben jij ook altijd bezig met mode, trends en social media? Ben jij een harde werker en punctueel? Én heb jij geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij misschien de topper waar LOAVIES naar op zoek is!

 

De functie: 

Wij zijn op zoek naar een Graphic Designer die gek is op mode, altijd de laatste trends spot en verslaafd is aan Social Media. Je bent betrokken bij veel verschillende werkzaamheden, waardoor je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt bij LOAVIES. Je bent verantwoordelijk voor de planning en content van onze social media waar inmiddels meer dan 800.000 volgers ons iedere dag weten te vinden! Daarnaast zal je ondersteunen bij de nabewerking van studiofotografie en zal je een helpende hand zijn bij het concepten en creëren van toffe prints, acties en nieuwsbrieven. Kortom, we bieden een afwisselende, creatieve en uitdagende stage bij een sterk groeiende online fashion store. Voor deze job zijn we op zoek naar een aanpakker, organisatorisch en creatief talent!

 

Werkzaamheden: 

- Opmaken van nieuwsbrieven, give-aways en advertenties 

- Concepten van nieuwe campagnes 

- Content creëren voor Social Media en de opgestelde planning uitvoeren

- Ondersteuning bieden in de nabewerking van studiofotografie 

- Ontwerpen van IT-shirts en\of andere goodies

Vereisten

Heb jij de volgende kennis en skills in huis? 

- Gevorderde skills in Photoshop en Illustrator 

- Basis skills in Final Cut en Premiere Pro 

- Up to date kennis van verschillende Social Media kanalen 

- Punctueel, geordend en een doorzetter

- Gevoel voor trends en mode 

- Assertief en een echte teamplayer 


Periode:

We zijn continu op zoek naar nieuwe stagiaires die beschikbaar zijn voor een minimale periode van 5 maanden. Het gaat om een fulltime meewerkstage. Hierin is geen ruimte voor studiewerkzaamheden. Deze dien je in jouw vrije tijd te af te ronden.


Overige informatie: 

- Locatie, Zwolle 

- Stage vergoeding van €300,- p/m 

- Werktijden zijn van 09:00-17:30

- Fulltime 38 uur p/w

- Periode: februari 2020 t/m juni 2020


Interesse: 

Als jouw modehart sneller gaat kloppen bij het zien van deze stageplek en je bent fulltime beschikbaar; twijfel dan niet en reageer snel! Wie weet zien we je dan binnenkort terug tijdens een kennismakingsgesprek!